Project

Verbouwing Informatiecentrum Renkums Beekdal

Verbouw

In opdracht van Staatsbosbeheer heeft Prefit de verbouwing en verduurzaming van het informatiecentrum en het vrijwilligerscenturm van Stichting Renkums Beekdal in Renkum uitgevoerd. Kenmerkend is het gebruik van duurzame mileuvriendelijke materialen zoals leemstuc, gerecyclede houtproducten en cellulose-isolatie (papiervlokken). 

Volgende project Vorig project
Het gerenoveerde vrijwilligerscentrum met karakteristieke toevoeging die als uitkijkpost dienst doet. Het gerenoveerde vrijwilligerscentrum met karakteristieke toevoeging die als uitkijkpost dienst doet.
Split-level balkon in het informatiecentrum voor tentoonstellingen.Split-level balkon in het informatiecentrum voor tentoonstellingen.
Exterieur met gerenoveerde kap en nieuwe zonnepanelen.Exterieur met gerenoveerde kap en nieuwe zonnepanelen.
Conferentiezaal met duurzaam geïsoleerde voorzetwanden en hoge schuifdeuren.Conferentiezaal met duurzaam geïsoleerde voorzetwanden en hoge schuifdeuren.
Kapschuur van het vrijwilligerscentrum met recreatieruimte. Kapschuur van het vrijwilligerscentrum met recreatieruimte.
Rechts de trapconstructie van gevulde zakken, bedoeld als tribune. Rechts de trapconstructie van gevulde zakken, bedoeld als tribune.

Prefit